Provider

Consulting

Rating

click to rate
Sungai Buloh, Selangor, Malaysia

Similar Services

Similar Providers

View more
Featured Sponsored Trending New

cuci aircond

50.00 / 1 Hour

cuci aircond

Consulting
Ia adalah cara yang terbaik untuk memastikan anda tidak menghadapi masalah dengan penyaman udara yang tidak berfungsi dengan baik atau rosak sepenuhnya. Lebih cepat anda mengenalpasti masalah yang dihadapi oleh unit tersebut, maka semakin cepat unit dibaiki dan seterusnya menjadi makin baik. Dengan
0 0

Overview

Udara kurang sejuk
Aircond yang sedang beroperasi namun tidak begitu sejuk merupakan satu masalah yang paling biasa dihadapi pengguna. Sekiranya udara yang melalui saluran tidak sejuk seperti biasa atau tidak sejuk sama sekali, ini memberi isyarat bahawa sistem anda memerlukan pembaikan yang serius. Walaubagaimanapun, ianya terdapat beberapa sebab yang berpotensi seperti penapis udara kotor, tahap penyejuk rendah, atau saliran kondesen terhalang sehingga menyebabkan udara sejuk bocor. Masalah-masalah ini memerlukan pertolongan daripada pakar.

Aliran udara lemah
Jika hanya sedikit sahaja udara yang keluar melalui saluran walaupun anda telah menetapkan angin sistem aircond yang tinggi, mungkin ianya terdapat beberapa masalah. Kemungkinan yang pertama mungkin disebabkan pemampat tidak berfungsi. Walaubagaimanapun, kebiasaannya jika aliran udara lemah hanya pada beberapa saluran pada rumah anda sahaja, masalah tersebut mungkin disebabkan saluran itu sendiri. Serpihan boleh terbina di dalam saluran dan kekurangan aliran udara berpotensi untuk menyebabkan risiko kesihatan. Dapatkan khidmat pembersihan saluran anda secara profesional untuk menyelesaikan isu ini.